Pvc-fönster

Nya Pvc-fönster till bra pris hittar du hos Naturfönster

Energifönster Pvc-fönster för Svenskt klimat.

Många pvc-fönster på den Svenska marknaden är inte utvecklad för Skandinaviskt klimat. De är för dåligt isolerade eller har undermåliga glas. Cirkulär är framtaget med Naturfönsters erfarenhet om bistra Svenska vintrar och också allt vanligare heta sommrar. Hållbarheten, isoleringen och kvaliten är gjord för oss i Sverige.

Se priser på Cirkuär fönster i vår webshop.

PVC-fönster är ett lågprisalternativ på fönster och dörrar, dessutom är plast något som inte förknippas med hållbarhet. Naturfönster tillverkar riktiga träfönster och dörrar, men för lägenheter och för hus utanför städer där husen kostar mycket mindre än i stan är det svårt att få ekonomi i ett fönsterbyte för hundra tusentals kronor. Då är pvc-fönster det enda försvarbara.Frågan vi ställde oss var, hur kan vi tillverka ett fönster i hög kvalitet, till lågt pris som är hållbart och miljövänligt? Efter mycket arbete kan vi nu stolt presentera Naturfönster Cirkulär. Det hållbara pvc fönstret Cirkulär är ett plastfönster tillverkat helt av återvunnet pvc material. Utan bly och tungmetaller. Det är underhållsfritt och behöver därför inte oljas, målas eller bearbetas under sin livslängd på uppskattningsvis 100 år.

Pvc fönster 3 glas

Energifönster Cirkulär har 3 glas som standard, Naturfönster tillverkar vara riktiga energifönster och då är glaset den viktigaste komponenten för isolering. Cirkulär har 3 glas både på fasta och öppningsbara fönster samt alla våra dörrar.

Pvcfönster 2 glas

Det tillverkar vi bara mot förfrågan, till enklare hus, sommarstugor, uthus, friggebodar attefallshus, stall, stallfönster, där kan det vara befogat med 2 glas på grund av kostnaden, 2 glas fönster är ju såklart billigare i inköp och ska så vara.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *